понеділок, 18 лютого 2013 р.

Творіть, бо ви талановиті!



     Під завісу 2012 року Президент України своїм Указом оголосив 2013 рік  - Роком дитячої творчості. 
В рамках Року  в бібліотеці розгорнуто  виставку робіт юних користувачів  під назвою «Творіть, бо ви талановиті!», яка буде діяти впродовж року.
 
Безліч талановитих, надзвичайних, неповторних  дітей живе у нашій України. Кожен з них – це величезне джерело натхнення, яке не зміліє ніколи. Адже, зростаючи, з кожним роком лише розвивається, збільшується та набирається все нових і нових знань та вмінь.
Одна із таких юних талантів є користувачкою нашої бібліотеки. Це Світланка Сіжук – чудова дівчина, старанна учениця, творча особистість, яка виховується в будинку сімейного типу сім’ї Прус Марії Антонівни. Вона понад усе на світі полюбляє малювати. Цьому заняттю Світлана присвячує весь свій вільний час. Поринаючи у світ різнокольорових фарб, дівчинка не помічає нічого. В цей момент для неї існує лише чарівний світ на полотні. Адже в улюблену справу вкладає часточку своєї душі. Кожен її малюнок, картина – це маленький шедевр. І нехай вони ще не зовсім професійні, та це не біда, адже все приходить із практикою. Головне -  бажання та захоплення улюбленим ділом, а цього їй вистачає.
  В чудовий день Стрітення Господнього відбулась  презентація виставки образотворчих робіт талановитої дівчини, учениці художньої студії «Чарівний пензлик» (керівник І.М.Гордійчук), що діє при Торчинській дитячій музичній школі і просто щирої і милої дівчини Світлани Сіжук.
Картини Світлани виставлялись на обласному  Різдвяному конкурсі «Святий вечір». Окрім малювання Світлана любить вишивати. І хочеться зазначити, що все в неї виходить добре.
«Закладене в дитинстві дає плоди в минулому» -  говорив російський драматург. Тож побажаємо Світлані, щоб оці перше зернятка посіяні на ниві творчості, проросли добірним  зерном.  
Тож щасти тобі, Світланко! Займайся своїм улюбленою справою і не забувай нас радувати своїми новими роботами.

Немає коментарів:

Дописати коментар