четвер, 21 лютого 2013 р.

Бібліотека в «Соціальному офісі»

     20 лютого в селищі Торчин гостинно відкрив свої двері  «Соціальний офіс», створений при територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луцького району.
 «Соціальний офіс» відповідно до покладених на нього завдань здійснює роботу для виконання заходів соціального захисту населення, а також його метою є організація дозвілля та відпочинку, створення клубів за інтересами, організація святкових заходів по відзначенню державних і релігійних свят, вітання ювілярів.
Бібліотека активно включилась у роботу «Соціального офісу» по організації дозвілля та відпочинку. Так  в «Соціальному офісі» було організовано інформаційний стенд, на якому розміщено інформацію про заходи, які проводяться в бібліотеці, списки надходжень до бібліотеки нової літератури, періодичних видань, «Календар знаменних і пам’ятних дат Волині  на 2013 рік», «Літературний календар письменників-ювілярів на 2013 рік», інформацію про роботу бібліотеки та пункту вільного доступу до мережі Інтернет, підготовлено перегляд нових надходжень  книг та періодичних видань до бібліотеки.
18 лютого в «Соціальному офісі» з ініціативи бібліотеки було організовано і презентовано «Поличку буккросингу».

Немає коментарів:

Дописати коментар