суботу, 14 травня 2016 р.

З Міжнародним днем сім''ї!

Завтра до нас у гості знову завітає найпрекрасніше та найдружніше, найтепліше та найрідніше свято року — Міжнародний день сім’ї. Його заснувала Генеральна Асамблея ООН ще в 1993 році, аби привернути увагу людства до проблем сімей, насамперед тих, які постраждали внаслідок військових дій, стали жертвами стихійних лих, голоду та хвороб. З того часу щороку 15 травня в різних країнах світу проводяться найрізноманітніші заходи, присвячені сім’ї.
 Сім’я — це основна ланка суспільства, джерело добра та злагоди, те найважливіше, з чого починається наше життя.  Завдяки сім’ї розвивається держава, міцніє благополуччя її народу.   Недарма кажуть: «Буде лад у родині — буде й у державі».
Сім’я — це насамперед люди, які живуть під одним дахом, разом ділять радощі та біди, залюбки приходять один одному на допомогу. Саме в сімї ми робимо свої перші кроки, тут вчимося любові та милосердю, звідси стелиться дорога в самостійне життя, вчимося  поважати своїх предків, любити Батьківщину, берегти і шанувати пам'ять свого народу.
Молода та дружна родина Ковтачів у бібліотеці
Дуже приємно, що нашу бібліотеку відвідують цілими родинам. Однією з таких сімей – є молода сім’я Ковтачів. Їх чотирирічний синочок Арсенко є наймолодшим відвідувачем нашої бібліотеки. Він разом з батьками залюбки користується послугами Пункту вільного доступу до мережі Інтернет, щоб пограти свої улюблені ігри.
Арсенко Ковтач засвоюю ази компютерної грамотності



Міжнародний день сім'їпрекрасна нагода зібратися разом та нагадати близьким, як сильно ми  їх любимо та шануємо, побажати їм міцного здоров’я, здійснення мрій, сімейного затишку та благополуччя.


Немає коментарів:

Дописати коментар