суботу, 19 грудня 2015 р.

По Україні з краю в край ходить Святий Миколай

        Щороку 19 грудня до дітей України приходить Святий Миколай. Діти завжди з особливим нетерпінням чекають це свято, бо Cвято Миколая пов’язане з подарунками та гарним настроєм. Напередодні цього чудового дня бібліотека спільно з Торчинськм осередком громадської організації «Союз українок» запросили дітей з особливими потребами,  дітей, батьки яких в АТО,  дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування  на літературний ранок «По Україні з краю в край ходить Святий Миколай», який відбувся в актовій залі місцевої школи.
Перед початком свята голова осередку Людмила Піхоцька привітала діточок зі святом та розповіла про народні вірування, прикметами, пов'язаними з цим святом. Класовод  Тетяна Єпішко разом із своїми підопічними підготували святкову виставу. У виконанні дітей лунали вірші та  пісні про Святого Миколая.  Протягом заходу діти  переглянули мультимедійну презентацію «Святий Миколай». На захід завітав Святий Миколай. Він побажав всім діткам виростати справжніми патріотами своєї батьківщини, любити свій рідний край та подарував кожній дитині цукерки.
 Допомогу у проведенні свята надав Торчинський селищний голова  Юрій Кревський. За його допомогою для діток було організовано солодкий стіл.

Немає коментарів:

Дописати коментар