вівторок, 19 грудня 2017 р.

«Миколая святкуймо – дітям радість даруймо»




      18 грудня, третій рік поспіль,  за ініціативи місцевого осередку ГО Союз українок та нашої бібліотеки  було організовано проведення літературно-доброчинного вечора  до Дня Святого Миколая «Миколая святкуймо – дітям радість даруймо» . Свято було організоване для дітей з обмеженими можливостями, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей напівсиріт та  дітей учасників АТО.
Присутніх зі святом вітали голова ГО Союз українок Людмила Піхоцька та отець Степан Деленів, який  розповів про дива, які творив Святий Миколай та благословив всіх на добрі справи.
     
      Казкову атмосферу свята творили: Сергій Мельник  у ролі  Святого Миколая,  Ангел – Дарина Злотко, чортик Антипко – Сашко Голдованський та ведучі дійства завідувач бібліотеки Оксана Мельничук та  бібліотекар бібліотеки-філії  с.Веселе  Леся Читаєва, які проводили з дітками різноманітні конкурси та рухливі ігри, за участь в яких дітки отримували призи.
   З великою радістю зустрічали діти Святого Миколая, який прибув на свято з подарунками для діток. А щоб одержати бажаний дарунок дітки розповідали вірші.
    Усі охочі могли долучитися до організації свята, зробивши свій внесок, і цим самим передавши дітям частинку доброти.  Активну участь у заході взяли  члени ГО Союз українок. Головними ж благодійниками  заходу  стали супермаркет «Наш край» та приватні підприємці – родина Гридіних , за що їм велика вдячність.
Дитячі усмішки, радість в очах батьків, свідчили про те, що свято вдалося.

Світлини зі свята













Немає коментарів:

Дописати коментар