четвер, 12 січня 2017 р.

Вікенд у біблотеці


Гості із Веселого  віншують із святами
Щороку зима дарує нам прекрасні миті різдвяно-новорічних свят. Час  коли всі поринають в атмосферу дива і незабутньої казки. Час коли всіх переповнюють святкові емоції.
11 січня наша бібліотека запросила своїх відвідувачів на бібліотечний вікенд «Ярмарок різдвяних емоцій».  
 На присутніх чекала широка розважальна програма. Діти взяли участь у дотепних  вікторинах та творчих конкурсах. А гарного, святкового настрою додали гості –  читачі із Веселого, які колядували та вішнували з прийдешніми святами. Ось така по-сімейному тепла, невимушена, творча і водночас піднесена атмосфера панувала в цей день бібліотеці.
Не менш жваво просувались справи і на майстер-класі. Адже  на вікенд  зібралася  творчі, талановиті, креативні  діти, юні майстрині та майстрі.
Бібліотекар Любов Федорук розповіла  про техніку роботи зі стрічками в стилі  «канзаші», показала свої роботи створені в цій техніці.
  Знайшлося багато охочих власноручно виготовити новорічно-різдвяні зірочки – міні-подарунки до прийдешнього свята.  Присутні уважно слідували порадам бібліотекаря і в результаті створили неперевершені різдвяно-новорічні зірочки, якими згодом порадують своїх рідних.


Було весело, гамірно, музично. Бібліотека отримала палких прихильників та  нових відвідувачів! Вікенд вийшов на славу!






Роботи створені дітьми




Немає коментарів:

Дописати коментар