вівторок, 8 листопада 2016 р.

Зустріч за горнятком чаю «Зворушливий голос творів Тетяни Яков’юк»

Тетяна Яков'юк читає свої нові поезії
      Похмурого листопадового дня користувачі бібліотеки,членкині ГО Союз українок смт Торчин, мешканці селища прийшли до затишної зали бібліотеки щоб разом  провести час у чудовому спілкуванні, у прекрасному колі нових друзів, почути нові мелодії та відкрити для себе зворушливий голос поезії Тетяни Яков’юк.
Тепла зустріч за горнятком чаю
    За горнятком чаю присутні слухали нові поезії авторки, присвячені сучасним подіям в Україні, зачаровувались інтимною лірикою поетеси, читали твори поетеси, які їм припали до душі.
Спогадами ділиться Галина Качина
   У щирій та невимушеній обстановці спогадами про дитячі роки поетеси  поділилась тітка поетеси Марія Остапюк, про юні роки проведені в школі розповіла вчитель української мови та літератури  Галина Качина,а голова ГО Союз українок Людмила Піхоцька поділилася враженнями про перше знайомство з авторкою та її творчістю.
Враженнями від знайомства з авторкою
 ділиться  Людмила Піхоцька
   Щемливими та трепетними були слова Тетяни Яков’юк про початок творчої діяльності, що розпочалась  із літературного гуртка «Росинка», що діяв при селищній бібліотеці для дітей.

До сьогодні в бібліотеці зберігаються перші рукописні проби пера авторки, вирізки про перші публікації у пресі.
На заході звучав спів заслуженого працівника культури України Ярослава Найди, що  пробудив у присутніх найщиріші почуття.

Співає Ярослав Найда
В затишній залі бібліотеки
Зустріч доповнювали чарівливі мелодії пісень, із диску «Магічна крапка долі», написані на вірші Тетяни Яков’юк.   
Автограф від поетеси










Немає коментарів:

Дописати коментар