середу, 28 березня 2012 р.

Скарбниця історико-культурної спадщини


27 березня 2012 року в селищі Торчин відбулися заходи по відзначенню 55-річниці з дня створення Торчинського народного історичного музею.
З вітаннями з нагоди ювілею до музею прибули представники влади голова Луцької районної ради Ігор Васильович Волошенюк та перший заступник голови Луцької районної державної адміністрації Віктор Петрович Сіліхін.










Із щирими словами подяки та вдячності до засновника та незмінного директора музею Григорія Олександровича Гуртового звернулись начальник відділу культури та туризму Луцької районної державної адміністрації Тетяна Миколаївна Троцюк та головний спеціаліст відділу освіти Луцької районної державної адміністрації Олександр Володимирович Томаченко.

 Бібліотеками для дорослих та дітей смт Торчин спільно з Торчинською дитячою музичною школою було підготовлено та проведено історичну годину «Скарбниця історико-культурної спадщини волинського краю», а також організовано викладку літератури «Торчинський народний історико-краєзнавчий музей – важливе джерело вивчення історії рідного краю».

Немає коментарів:

Дописати коментар