четвер, 6 лютого 2020 р.

Читання - надихає!

          Впродовж дня до нашої книгозбірні заходили користувачі, яких подивував і водночас зацікавив той факт, що в світі відзначається День читання вголос. Не всі були готові читати перед публікою, але із задоволенням долучилися до слухання читання вголос, запропонованої книги "Це зробила вона". Сьогодні було прочитано багато історій про видатних українок. Знаних - Лесю Українку, Марію Приймаченко, Марко Вовчок, маловідомих - Катерину Десницьку, легендарну хорунжу загону Січових стрільців - Олену Степанівну, наших сучасниць "шахових королев" сестер Анну та Марію Музичук.
Завідувачка бібліотеки для дорослих Оксана Мельничук прочитала вголос надзвичайно цікаву та пізнавальну оповідь про нашу землячку, волинянку Катерину Десницьку - принцесу Сіаму. Наш читач Сергій Мельник читав дітям історію про королеву Франції - Анну Ярославну.
        Дорослим і дітям дуже сподобалися історії із запропонованої книги, адже вони дізналися нові факти з життя відомих українок та відкрили нові імена видатних жінок України. Захід вдався. Дякуємо всім хто долучився. До нових зустрічей за читанням улюблених книг!






Світлина від Oksana Melnychuk.




Немає коментарів:

Дописати коментар