суботу, 17 грудня 2016 р.

«Милосердя і доброта – людства два крила»



"Хто бере – наповнює долоні, 
хто віддає – наповнює серце"
Лао – Цзи  – 
 китайський філософ


     17 грудня в актовій залі Торчинської дитячої музичної школи за ініціативи ГО Союз українок та нашої бібліотеки  було проведено літературно-доброчинний вечір до Дня Святого Миколая «Милосердя і доброта – людства два крила». Свято було організоване для дітей з обмеженими можливостями, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО.
Найочікуваніший гість - Святий  Миколай
     Ведучими дійства були завідувач бібліотеки Оксана Мельничук та голова ГО Союз українок Людмила Піхоцька. Вони запросили на сцену протоієрея Степана Деленіва.  Отець Степан розповів про дива, які творив Святий Миколай, привітав усіх з наступаючим святом та благословив  на добрі справи.
      Казкову атмосферу свята створили Ангели:  Дарина Злотко та Юлія Горошко, чортик Антипко, роль якого майстерно виконав Сашко Голдованський. 
     З великою радістю зустрічали діти Святого Миколая (Сергій Мельник), який прибув на свято з подарунками для діток. А щоб одержати бажаний дарунок дітки розповідали вірші.
Вітання від о. Степана Деленіва

     

     Усі охочі могли долучитися до акції милосердя, зробивши свій внесок, і цим самим передавши дітям частинку доброти.  Активну участь у заході взяли  члени ГО Союз українок. Головними ж благодійниками  заходу  стали супермаркет «Наш край», приватні підприємці – родина Кревських , за що їм велика вдячність.
  Наприкінці заходу глядачі та учасники дійства повірили в казку –  вона постала перед ними на сцені. Про те свідчили  дитячі усмішки, радість в очах батьків, наповнена  подякою за хорошу справу.

Ангели - Дарина Злотко та Юлія Горошко

Майстерна гра - Сашка Голодованського









Радіє зустрічі з Святим Миколаєм - Максимко Смаль
Майстерно декламує вірш - Юлія Горошко
Вітання Миколаю від Віки Андрійчук

Ведучі : Оксана Мельничук та Людмила Піхоцька
Дітки з нетерпінням поспішають до Святого Миколая



Вдячне слово від  Мирослави Воїни
В затишній залі музичної школи




Немає коментарів:

Дописати коментар