вівторок, 9 серпня 2016 р.

Літній подарунок від автора

На фото: автор книг Микола Панасюк та
завідувач бібліотеки Оксана Мельничук
     Відомий волинський письменник Микола Панасюк завітав нещодавно  до нашої книгозбірні. Микола Володимирович подарував бібліотеці другу книгу  тетралогії «Останнє зло» та свій новий роман «Я – Іван Франко».
Щиро вдячні авторові за гарний літній подарунок читачам книгозбірні та запрошуємо завітати до бібліотеки для знайомства з новими книгами  Миколи Панасюка, який частку свого життя прожив у нашому селищі.








У другій книзі тетралогії «Останнє зло. Царство болю»,  сучасний український прозаїк з Волині  Микола Панасюк засобами художнього слова продовжує досліджу­вати глибинні філософські проблеми: Людина і її сутність, Людина і її відповідальність за свої діяння.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

У першій книзі нового роману «Я – Іван Франко»  Микола Панасюк  прагне проникнути до основ, до коренів феномена, ім’я якому Іван Франко. У творі чітко вирізняються дві сюжетні лінії, втілені у формі внутрішніх монологів самого Поета і сучасної лікарки Вероніки, за іронією долі – правнучатої племінниці письменниці Уляни Кравченко, котру, за певними даними, свого часу пов’язували з Франком неплатонічні взаємини.
Для зацікавленої та неупередженої читацької аудиторії.

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар