середу, 30 жовтня 2013 р.

Згадаймо ті роки... (до 69-річниці визволення України)


 
29 жовтня в Торчинській селищній бібліотеці відбулась зустріч представників влади з ветеранами війни та праці, які обслуговуються Торчинською філією управління соціального захисту населення.
З 69-річницею визволення України присутніх вітали: заступник голови райдержадміністрації Арсен Арсенович Сидорчук, голова ради ветеранів війни та праці, директор територіального центру соціального обслуговування населення Юрій Юрійович Сургент, заступник начальника управління соціального захисту РДА Тетяна Олександрівна Чемерис. Від імені ветеранів виступила Антоніна Семенівна Воїна, яка розповіла про важкий післявоєнний період відбудови України та привітала присутніх із святом.
Ведучі заходу нагадали про ключові битви за визволення України, про людські втрати і те лихо, що принесли окупанти на нашу землю. Директор Торчинської дитячої музичної школи Ярослав Найда та учениця школи Діана Шевчук подарували ветеранам музичні номери.
Під час зустрічі присутні мали змогу ознайомитись з відкритим переглядом матеріалів “Соціальні ініціативи Президента України В.Януковича – в дії”. 
Після завершення заходу директор Торчинського народного історичного музею імені Григорія Гуртового Олександр Мельник запросив всіх присутніх на тематичну екскурсію «Волинь у роки Другої світової війни».


Немає коментарів:

Дописати коментар