вівторок, 16 квітня 2013 р.


Дивовижні, чудові, гарні, барвисті, яких ще слів потрібно дібрати, щоб змалювати красу, що випромінюється з великодніх писанок…
Писанка – це не просто гарно декороване яйце, українська писанка -  символ нашого народу. Пройшовши через усі випробування, писанка не загинула, і є яскравим втіленням самої своєї суті – вічного життя.
Торчинська селищна бібліотека для дорослих запрошує всіх бажаючих взяти участь у майстер-класі з писанкарства  «Писанковий дивокрай».
 Майстер-клас відбудеться 21 квітня 2013 року 0 13.00 год. в приміщенні Торчинської дитячої музичної школи (І поверх, читальний зал бібліотеки для дорослих).
Учасником майстер-класу може бути кожен бажаючий, адже необхідні матеріали для участі надаються організаторами. Під час майстер-класу Ви отримаєте практичні навички розпису великодніх яєць, ознайомитесь з традиціями та особливостями писанкарства, з символікою, кольорами та орнаментами писанок.

Приходьте та навчайтесь давнього, традиційного мистецтва української писанки!!!

Майстер-клас проведуть: Гордійчук І. -  керівник студії образотворчого мистецтва "Чарівний пензлик"  та Корольчук О. – керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Срібна нитка».

1 коментар: