вівторок, 12 лютого 2019 р.

«Пливе кохання птахом над землею»



Любі друзі!



      За вікном ще владарює  зима, а у серця вже постукала весна. А все тому, що  – 14 лютого, свято всіх закоханих. А кохання не боїться холоду і розквітає у будь-яку пору року.
Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного містечка, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.
Тим, хто любить зануриться в літературний світ романтики, ми пропонуємо переглянути виставку-інсталяцію «Пливе кохання птахом над землею».  На виставці представлені шедеври світової та української літератури в яких почуття головних героїв   перевірені століттями : Ромео і Джульєтта, Мавка і Лукаш, Трістан і Ізольда, Маруся Чурай, Роксолана. До уваги читачів  також твори сучасних українських та зарубіжних письменників, в яких розповідається   про  кохання, розлуку і переживання.

Дорогі наші читачі!
У день святого Валентина свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята.
Запрошуємо Вас прийняти участь у акції «Бібліовалентинка читацьких освідчень» . Впродовж тижня  пропонуємо вам завітали до нашої книгозбірні  та на паперовому сердечку написати добрі та щирі слова про улюблену книгу або бібліотеку. Будемо щиро вдячні вам за «Бібліовалентинки» з вашими вітаннями, які доповнять книжкову виставку.

Немає коментарів:

Дописати коментар