неділю, 24 лютого 2019 р.

У клубі «ФЕМІДА» - нові учасники клубу


З 2008 року при нашій бібліотеці діє клуб правових знань «Феміда», який об’єднав навколо себе учнівську молодь селища. Головною метою клубу є: формування основ правових знань учнівської молоді, ознайомлення їх із основними положеннями Конституції України та міжнародних нормативно-правових актів із прав людини. Виховувати у молоді переконання про важливість сумлінного ставлення до своїх прав і обов’язків. Сприяти вихованню патріотичних почуттів до рідної країни, прагнення внести свій вклад у розвиток України як держави демократичної та правової.
24 лютого в нашій бібліотеці відбулося  чергове  засідання клубу правових знань «ФЕМІДА» на тему «Наші права у мандрівку життя», на який було запрошено нових учасників клубу.
Бібліотекар Наталія Чечотка  за допомогою експрес-опитування «Чи знаєте ви свої права і що дає вам знання цих прав?», нагадала та обговорила зі школярами права дитини. За круглим столом члени клубу могли не тільки послухати, а й обговорити різні ситуації та питання правового захисту дітей.
Вони взяли участь в «Інтелектуальному штурмі», «Правовій вікторині», розгадуванні кросворду.  Під час проведення гри «Судові справи» учасники клубу мали можливість виступити у ролях «Судді», «Позивача» та «Відповідача».
Літературна викладка «Шпаргалка на все життя» познайомила учасників клубу з літературою правової тематики, яку рекомендовано прочитати, щоб не потрапити в протиправні ситуації.









Немає коментарів:

Дописати коментар