середу, 19 грудня 2018 р.

Раз добром зігріте серце вік не зачерствіє


Він - не вигадка, не казка,
Не прекрасна наша мрія.
Миколай – добро та ласка,
Він – розрада та надія!

18 грудня, четвертий рік поспіль,  за ініціативи місцевого осередку ГО Союз українок та нашої бібліотеки  було організовано проведення літературно-доброчинного вечора  до Дня Святого Миколая «Раз добром зігріте серце вік не зачерствіє» . Свято було організоване для дітей з обмеженими можливостями, дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей напівсиріт та  дітей учасників АТО.
Присутніх зі святом привітала та передала лист від Святого Миколая голова ГО Союз українок Людмила Піхоцька.
      Казкову атмосферу свята творили: Сергій Мельник  у ролі  Святого Миколая, Ангели Анстасія Миронюк та Марія Михальчук, чортик Антипко – Сашко Голдованський та ведучі дійства бібліотекар бібліотеки філії для дорослих Наталія Чечотка, бібліотерак бібліотеки-філії для дітей Марія Бойко та бібліотекар бібліотеки-філії  с.Веселе  Леся Читаєва, які проводили з дітками різноманітні конкурси та рухливі ігри, за участь в яких дітки отримували солодкі призи.
   З великою радістю зустрічали діти Святого Миколая, який прибув на свято з подарунками для діток. А щоб одержати бажаний дарунок дітки розповідали вірші.
На завершення нашого доброчинного вечора всі учасники і присутні в залі заспівали «Нова радість стала».
Головними ж благодійниками  заходу  стали приватні підприємці: магазин «Десерт» Ірина Гридіна та мазазин «Ромашка» Олександра Кревська, за що їм велика вдячність.
Дитячі усмішки, радість в очах батьків, свідчили про те, що свято вдалося.

 Світлини заходу





























Немає коментарів:

Дописати коментар