вівторок, 11 лютого 2014 р.

Правова допомога – жителям району!


В бібліотеці відкрито пункт доступу до правової інформації. Жителі селища та навколишніх сіл мають  можливість отримувати безоплатну правову допомогу дистанційно в режимі он-лайн, не витрачаючи часу та коштів на відвідини провідних спеціалістів юридичної галузі, тобто через інтернет-зв'язок. Пункт діятиме в складі Центру з надання безоплатної правової допомоги при виїзній громадській приймальні  Головного управління юстиції Волинської області, який базується в обласній науковій бібліотеці ім.Олени Пчілки.
При зверненні до бібліотеки у визначені дні з 15.00 до 17.00 год. бібліотекар допоможе з’єднатися через скап-зв'язок з фахівцем згаданого Центру, якому варто буде задати запитання і отримати усне роз’яснення або консультацію. За бажанням відвідувача конфіденційність інформації бібліотекою та фахівцями гарантується. Отже, у лютому можна отримати правову допомогу згідно графіка роботи Центру на теми:
-  11 лютого – питання сімейного права: розірвання шлюбу, аліментні зобов’язання, позбавлення та оспорення батьківства, поділ спільного майна подружжя, припинення частки у спільному майні подружжя;
- 18 лютого – питання доступу до безоплатної правової допомоги, відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу»;
- 25 лютого – питання виконання судових рішень: порядок здійснення виконавчого провадження, порядок здійснення звернення стягнення на майно боржника, заробітну плату, пенсію, стипендію та інші доходи боржника, виконання рішень, за якими боржник зобов’язаний особисто вчинити певні дії, тощо.
Графік прийому в березні буде повідомлений додатково.
    Додаткову інформацію можна отримати за телефоном бібліотеки – 791354 та центральної районної бібліотеки – 723275.

Немає коментарів:

Дописати коментар