середу, 11 грудня 2013 р.

Знаємо права – виконуємо обов’язки


В Міжнародний день прав людини бібліотекою спільно з  бібліотекою Торчинського професійного ліцею  та фахівцем з соціальної роботи ЛРЦСССДМ  було проведено правову годину «Знаємо права – виконуємо обов’язки».
Бібліотекар Наталія  Мадей ознайомила  учнів І курсу  професійного ліцею  (четвертої  групи столярів (керівник групи Алла Дацюк) та другої групи трактористів-машиністів сільськогосподарської техніки ( майстер виробничого навчання Сергій Садловський))  з основними статтями Конвенції  ООН про права дитини, завідувач бібліотекою професійного ліцею Оксана Слайчук запропонувала перегляд фільму «Конвенція ООН про права дитини», а фахівець з соціальної роботи Аліна Бенесь розповіла про відповідальність неповнолітніх  за  вчинені правопорушення та роздала пам’ятки про права та обов’язки неповнолітніх.
Із великим задоволенням підлітки переглянули фільм «Казкові  герої  в країні прав і обов’язків», відповіли на питання біц-опитування та вікторини «Ти і Закон».
Завідувач бібліотекою Оксана Мельничук розповіла про роботу клубу правових знань «Феміда», що діє при бібліотеці, роздала буклети клубу  та запросила молодь приймати участь у його засіданнях.
 
До уваги присутніх було представлено перегляд літератури правознавчої тематики.