понеділок, 26 серпня 2013 р.

З Днем незалежності, Україно!



 
        23 серпня працівники бібліотеки спільно з Торчинським народним історичним музеєм імені Григорія Гуртового у фоє будинку культури селища Торчин  розгорнули  виставку фотодокументів та перегляд літератури, присвячені 22-річниці незалежності України "З Днем незалежності, Україно!" Присутні мали змогу ознайомитись із документами та літературою, що розповідає про вікопомні історичні події здобуття Україною незалежності.

пʼятницю, 23 серпня 2013 р.

23 серпня - День Державного Прапора України



23 серпня відвідувачі бібліотеки прийняли участь у заходах присвячених Дню Державного прапора України та Дню Незалежності. 
О десятій годині ранку  всі зібралися на центральній  площі  селища і в урочистій атмосфері підняли Державний Прапор України над Торчинським народним історичним музеєм імені Григорія Гуртового.  Далі директор музею Олександр Мельник запросив усіх на перегляд тематичної виставки фотодокументів , присвячених  Дню незалежності України «З Днем незалежності, Україно!» та виставки картин та виробів місцевих майстрів «Україно! Ти для мене диво!»,  з якою присутніх ознайомила екскурсовод Алла Сахнюк.



Діти підготували вірші про Україну, які урочисто та зворушливо продекламували під час заходу.

середу, 21 серпня 2013 р.

Незалежність України у вимірах часу

 
20 серпня, у переддень Дня назалежності України, бібліотека запросила своїх відвідувачів у віртуальну подорож "Незалежність України у вимірах часу". Присутні мали змогу подорожувати  різноманітними чарівними куточками всіх регіонів України 
- від Карпатських гір на заході до донецьких степів на сході, від голубоплесого озерного Полісся на півночі до сонячних берегів Криму й Одеси на півдні, а також ознайомитись з альбомом  "Мальовнича Україна" Д.В.Малакова.
Альбом розповідає про багатовікову культуру та мальовничу природу нашої держави.
Віртуальна подорож та перегляд альбому зачарували присутніх неповторною красою України, її давніми архітектурними пам'ятками і новобудовами.
 

 

середу, 14 серпня 2013 р.

Мобільний філіал

14 серпня  з 12.00 год. до 15.00 год. в парку відпочинку селища діяв мобільний філіал бібліотеки "Бібліотека під парасолькою". Бібліотекарем  Наталією Мадей було підготовлено перегляд літератури "Книга шукає читача".


четвер, 8 серпня 2013 р.

Курінню - НІ!


 Курiння - одна iз шкiдливих звичок, котру здобувають найчастiше саме в пiдлiтковому вiцi. Причиною цього є проблеми в спiлкуваннi з ровесниками, бажання виглядати дорослими, незалежними. Мало хто задумується над тим, що викуривши першу цигарку, вiн стає на шлях руйнування свого органiзму. Внаслiдок такої залежностi не у всiх вистачає сили волi, щоб кинути курити.  Саме з метою попередження тютюнопаління серед дітей та підлітків 7 серпня 2013 року в пункті вільного доступу до мережі  Інтернет, що діє при бібліотеці,  спільно з бібліотекою для дітей було проведено урок-застереження «Курінню - НІ!».
В рамках уроку відбувся перегляд документального фільму «Правда про куріння»  (режисер С.Шараєвський) та його обговорення .
 Дарина Карась, Анна Куліш та Оксана Павлосюк  підготували плакат на антитютюнову тематику.