неділю, 31 березня 2013 р.

Поринули у світ перлин архітектури Волині



 
Волинська земля ... Це міста і села з давньою історією, цікавою архітектурою, овіяні легендами сивої давнини, звеличені відвагою й боротьбою наших предків.  Про все це йшла мова у бібліотеці на перегляді фільму «Сім чудес Волині».
Протягом тижня з 25 по 29 березня більше ста користувачів бібліотеки мали змогу торкнутись історії свого народу, крок за кроком поринути у світ перлин архітектури нашого краю, зрозуміти якою непростою була доля Волині, і як важливо зберегти героїчні здобутки наших предків.
      Важливим доповненням до фільму став перегляд літератури про ці історичні пам’ятки Волині.
 
 
 
 

понеділок, 25 березня 2013 р.

Сім чудес Волині


На Волині є багато прекрасних місць, які не можуть не радувати око. Тому пропонуємо вашій увазі фільм та перегляд літератури "Сім чудес Волині".
        Фільм «Сім чудес Волині» розповідає про найцікавіші рукотворні історичні пам’ятки регіону - Луцький замок, Свято-Успенський собор у Володимирі-Волинському, Загорівський і Зимненський монастирі, музей-садибу Лесі Українки у Колодяжному, резиденцію князів Радзивілів у селищі Олика та комплекс історичних пам’яток у Берестечку.
Даний фільм та буклет створювався протягом трьох років з метою визначити та популяризувати туристичні об'єкти, привернути увагу громадськості і державну владу до збереження нашої історичної та культурної спадщини волинського краю.
Отож, ми маємо можливість представити Вашій увазі DVD диск, який можна переглянути на комп’ютері та буклет чотирма мовами (українською, російською, польською, англійською), які  надійшли до нашої бібліотеки і неодмінно привернуть Вашу увагу. Матеріал  викладено у цікавій та зрозумілій для всіх формі .
Протягом тижня (з 25 по 30 березня 2013 року)  перегляд фільму буде проводитись в пункті вільного доступу до мережі Інтернет, що діє при бібліотеці. 
Запрошуємо усіх бажаючих переглянути фільм та літературу, що є в нашій бібліотеці  про ці історичні пам’ятки Волині !


неділю, 17 березня 2013 р.

Рідний край – Волинь моя


 
Волинь... Прадавня українська земля, край небесно-чистих озер і віковічних лісів, батьківщина талановитих і працьовитих людей. Про все це йшла мова в «Соціальному офісі» Торчинського територіального центру при перегляді літератури «Рідний край – Волинь моя»,  підготовленого працівниками бібліотеки.
 
  
    
Кожен хто відвідав у цей день «Соціальний офіс» мав змогу торкнутися історії свого народу, більше дізнатися про її талановитих і працьовитих людей, її неповторну природу.